Oman kodin laittajalle

Remontit

Suurimpiin kosteusongelmien aiheuttajiin omakotitaloissa kuuluvat kattovuodot. Jos epäilet kattosi toimivuutta, kutsu Metka-Rakennus Oy tutkimaan rakenteiden kunto. Teemme sinulle aikaa, rahaa ja erityisesti taloasi säästävän saneeraustarjouksen.

Uudiskohteet

Kun rakennat uutta kotia, anna katon tekeminen ammattilaisten huoleksi. Työ tulee valmiiksi nopeasti ja rakennus saadaan säältä suojaan. Huolella tehty kattotyö antaa talosi rakenteille turvallisia, kuivia vuosia.

Kotitalousvähennys

Verottaja tulee kotitalousvähennyksen avulla vastaan remonttisi kustannuksissa. Vähennys on merkittävä apu kokonaiskustannuksiin. Tutustu aiheeseen tarkemmin verohallinnon sivuilla.

Palvelu

PKT Moilanen panostaa tyytyväisiin asiakkaisiin. Saat laadukkaan työn jäljen lisäksi ihmisläheistä asiakaspalvelua. Lupausten pitäminen ja tärkeistä asioista keskusteleminen ovat pääperiaatteina palvelussamme.

Suunnittelu

Ota jo tänään yhteyttä, niin suunnittelemme parhaiten taloosi soveltuvan kateratkaisun yhdessä. Remontoimme kattosi sovitun aikataulun mukaan avaimet käteen- periaatteella ja viemme lopuksi roskat pois.

Tyytyväisyys

Kun olemme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen, voimme todeta työn valmiiksi ja juoda harjakaiskahvit.

Pohjatyöt

Remonttikohteissa pohjatöiden tärkeys korostuu. Huolella tehty pohja takaa toimivan ja suoran kattopinnan. Varmistamme aina uuden pinnoitteen soveltuvuuden vanhaan rakenteeseen. Kiinnitämme saneerauksen yhteydessä huomiota myös mahdollisiin esille tuleviin kosteusongelmiin. Rakenne korjataan sellaiseksi, että voit taas turvallisin mielin asustella kuivan katon alla.

Muutostyöt

Teemme tarvittaessa myös pienimuotoisia muutos- ja korjaustöitä kattoremontin yhteydessä. Jos olet suunnitellut kuistin tekoa, tasakatto kaipaisi korotusta harjakatoksi tai mielessäsi on jokin muu korjaus, työ voidaan sisällyttää kattourakkaan.