Yrityskumppaneille

Laatu

Työ tehdään aina huolella ja hosumatta. Noudatamme kaikilla työmailla hyvää rakennustapaa ja rakennusmääräyksiä. Käytämme AINA saumojen tiivisteaineena painevedenkestävää valssiöljyä. Ruukin toimittamilla katemateriaaleilla on 15 vuoden takuu. Omalle työlle myönnämme takuun 10 vuodeksi.

Nopeus

Kun työ tehdään ensi yrittämällä oikein, on aikataulussa helppo pysyä. Pidämme kunnia- asiana pysyä työmaalla kaikkien osapuolien tahdissa mukana.

Toimitusvarmuus

Pääasiallisena materiaalintoimittajanamme on Ruukki, jonka laatutuotteisiin rakentajat ovat oppineet luottamaan. Materiaalitoimitukset ovat sujuneet aina luotettavasti ja nopeasti.

Joustavuus

Voimme tarjota kohteen pohjatöineen tai pelkän pellin asennuksen. Urakkaan voidaan sisällyttää tarvittaessa rakennuspellitykset ja kattoturvatuotteet. Teemme pohjatöitä myös saneerauskohteisiin. Urakkaan voi sisältyä myös muutostöitä, esimerkiksi tasakattojen korotuksia, palokatkojen tekoa tai katosten rakentamista. Työ voidaan aloittaa vanhan purkamisesta saakka. Pyydä kohteesta tarjous!

Kalusto

Metka-Rakennuksella on omat välineet konesaumapellin työstämiseen ja erikoisosien kuten kattoluukkujen ja hormien pellitysten valmistukseen. Erikoisosia ei siis tarvitse tilata muualta vaan ne voidaan valmistaa paikan päällä nopeasti.

- Profilointikone - Konesaumariviajoon. Rivin leveys 100-800mm.
- Sähköinen saumansulkija - Sähkörissat sulkevat sauman siististi ja nopeasti.
- Kanttikone Työstöleveys 3000mm.

Konesaumakate

Erikos-osaamisemme on konesaumattu peltikatete, joka on toimiva ratkaisu myös loivilla kattokaltevuuksilla. Konesaumattu pelti taipuu osaavissa käsissä todella monimuotoisillekin katoille. Oikein tehdyt saumat takaavat yhtenäisen ja vuotamattoman suojan vaikeisiinkin paikkoihin.